Σάββατο 3 Μαΐου 2014

To τρίποντο του Λίλαρντ


Aς δούμε αγαπητοί φανζ το νικητήριο τρίποντο του Λίλαρντ απέναντι στους Ρόκετς με ένα βίντεο από τον coach Nick και το SB-Nation, το οποίο ρίχνει μια ωραία ματιά στο πως κινήθηκε η άμυνα του Χιούστον στην τελευταία φάση. Και σε μένα φάνηκε περίεργο που δεν ανέλαβε εξ αρχής τον Λίλαρντ ο Πάτρικ Μπέβερλι, ο καλύτερος αμυντικός του Μακχέιλ στην περιφέρεια.
Οι παίκτες των Ρόκετς υπολόγισαν μόνοι τους πως θα γίνει staggered σκριν και επιδίωξαν να βγει ο Μπέβερλι πάνω στον άσο του Πόρτλαντ μετά το switch. Μία λάθος τοποθέτηση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού όμως, εδωσε στον Λίλαρντ την ευκαιρία να αρχίσει αστραπιαία την κίνηση και να αφήσει τον Πάρσονς μίλια πίσω του.
Σύμφωνα με τον δημιουργό του βίντεο, είναι μάλλον απίθανο να έδωσε ο κοουτς των Ρόκετς την ανάλογη εντολή. 
(Σ.σ. Στο ΝΒΑ Greece θα διαβάσετε το αμίμητο: Το play λεει είχε εξ'αρχής σχεδιαστεί για τον Ολντριτζ, ο οποίος ζητάει τη μπάλα απέναντι στον Χάουαρντ!!! Και δηλαδή, το διπλό σκριν στην κορυφή για ποιον έγινε? Για μένα?)
Τέλος πάντων, οι Ρόκετς για μια ακόμη χρονιά δεν έκαναν το βήμα προς τα πάνω, και αυτό που τους εμπόδισε στη σειρά που μόλις τελείωσε ήταν η αμυνα τους, ιδιαιτερα στην περίμετρο. Ο Χάρντεν προς το παρόν παίζει μόνο στη μία άκρη του γηπέδου. Το superstarilίκι (sic) είναι καλό, όμως όλοι οι μεγάλοι έπαιζαν άμυνα. Αυτό κάνει και ο Λεμπρόν, τον οποίο εξακολουθώ να μισώ.
Να φύγει το βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου